Zomerklaar met LUCO

Met een goede airco regel je zélf je temperatuur.

Tijd om af te koelen

We don’t compromiiiise. Zeker niet in onze zwoele zomers met steeds extremere weersomstandigheden. Tijd voor een slimme permanente oplossing: een airconditioning als afkoelende lifesaver. Heb je al zonnepanelen? Dan zijn onze airco’s een prima oplossing om ook met lage kosten te verwarmen.

alert

Staan de zweetdruppels op je voorhoofd?

Een aanvraag die brandt? Die koelen we als eerste af. Geef je timing en nood in je offerteaanvraag aan.

Correcte installatie aan coole prijzen
Minimale impact met high-end design
Korte wachttijd
Hoge afwerkingsgraad
Garantie for liiiife

Geniet in elk seizoen van een aangenaam binnenhuisklimaat met je airco

Fluisterstille installatie

Een airco die ratelt, blaast of piept? No way! LUCO plaats enkel fluisterstille exemplaren die je huis volledig afkoelen.

Een airconditioning met hetzelfde geluidsniveau als iemand die ademt of hoogstens wat bladgeritsel? Dat is pas een goede airco. Goedkopere modellen maken meestal meer lawaai en het verergert vaak doorheen de jaren. Nog een reden om van in het begin met een expert in zee te gaan. Tijd om met LUCO te investeren in fluisterstil comfort.

Verfrissend LUCOmfort in vier stappen

Stap 1

Maak je afspraak

Via het online formulier geef je makkelijk aan waar je noden zitten en wanneer je beschikbaar bent.

Stap 2

Onze expert komt langs

Je krijgt LUCOncerned advice op maat van onze vakmensen die langskomen om de situatie te bekijken. Kies samen de binnen- en buitenunit die bij jouw gevel past.

Stap 3

LUCO installeert in 1 dag

De installatie van je airco verloopt netjes en correct door onze experten in welgeteld een dag. Onze installateurs maken je daarbij wegwijs in het bedienen van de installatie met je smartphone. Vragen staat vrij!

Stap 4

Levenslang genieten

Door onze betrouwbare service geniet je levenslang van je airco. We zetten alles op alles voor jouw comfort. 24/7 via onze klantendienst, telefonische bijstand en technische ondersteuning.