Laat je installatie onderhouden...

Voor een zomer zonder zorgen

Optimale werking
Schoon & hygiënisch
24/7 technische ondersteuning

Na een onderhoud is je installatie veilig en gekeurd. Bovendien is je installatie bacterievrij en vrij van onaangename geurtjes.
Je installatie zal minder verbruiken, en dat is goed voor je portemonnee.

Een goede werking

Regelmatig onderhoud van uw toestellen zorgt voor een lager verbruik, een kleinere kans op storingen, een langere levensduur en een veilige werking. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de airco gecontroleerd op een goede werking. Als er iets niet goed functioneert, dan kan dit vaak via metingen snel achterhaald worden. Zo kunnen reparaties en ook mogelijke koudemiddel-lekkages worden voorkomen of beperkt worden tot een minimum. Onze goed lopende organisatie brengt u op de hoogte als uw installatie een onderhoud nodig heeft.

Bacteriën in de airco

De airco werkt anti allergisch en haalt stof afkomstig van tapijten, gordijnen en huisdieren uit de lucht.

Doordat een airco bacteriën, pollen en allerlei andere soorten vuil uit de lucht filtert is het belangrijk de luchtfilters periodiek te reinigen. Doe je dit niet, dan hopen bacteriën zich op en is de kans aanwezig dat je last krijgt van verkoudheid en/of ziekte(n).

We gaan voor een gezonde luchtcirculatie.

Reiniging buitenunit

Bij een buitenunit is het belangrijk dat de lamellen schoon blijven en niet dicht gaan zitten met vuil en/of stof. Als dit wel gebeurt dan verliest de buitenunit capaciteit, ook kunnen de lamellen worden aangetast. Dit resulteert in een kortere levensduur van de buitenunit.

We weten als geen ander hoe de airco op een juiste manier gereinigd dient te worden en hebben hiervoor de juiste reinigingsmiddelen en gereedschappen.