Ontdek onze security oplossing afgestemd op jouw woning

Wij zorgen voor een veilige en comfortabele toekomst

INBRAAKALARM

Bescherm je gezin tegen inbraak en geweld. Met LUCO HOME SECURITY kies je voor “state of the art” security zonder kap- of breekwerk.

BRANDALARM

Ben je beschermd tegen mogelijk brandgevaar? Vanaf 2020 moet elke woning voorzien zijn van brandsensoren. Heb jij er al werk van gemaakt?

CAMERABEWAKING

Dankzij de camera’s rond je woning kan je ten alle tijden het overzicht bewaren van elke situatie. Er zal niets meer de revue passeren zonder jij het gezien hebt.

VIDEOFONIE

Weet je wie er voor je deur staat als de bel gaat? Ook als je niet thuis bent?

TOEGANG

Werk je nog steeds met die vervelende sleutel? Er bestaan vandaag mooie oplossingen zonder sleutel.

SAFES

Berg je spullen veilig op. Zo zijn ze niet alleen beschermd tegen inbraak maar ook tegen brand.

Gratis advies
Expert in jouw buurt
Meer dan 10.000 klanten
24/7 Service dag en nacht

In 1 dag zit je veilig!

Zoek je een product? Dan ga je best op zoek naar een webshop.
Zoek je een concept! Dan hebben we elkaar gevonden.

Ontdek waar we met LUCO het verschil maken

Als het even misloopt dan staan onze technische mensen voor je klaar. Je kan ons letterlijk op elk moment van de dag of zelfs ’s nachts bereiken. Geloof je ons niet? Probeer het even op 011-60.30.60
We zullen je nooit overdreven gadgets aanbieden waar niemand iets aan heeft. Er zijn heel wat nieuwe technieken waar wel eens mee wordt uitgepakt, maar in de realiteit zijn dergelijke systemen meestal moeilijk in gebruik. We zijn fan van alles wat effectief bijdraagt aan het comfort, veiligheid of gebruiksgemak. En jij?
Je wil graag je eigen concept bouwen, en niet dat van je buren. Iedereen heeft zijn eigen visie, wensen en behoeften. Stap daar dus zeker niet van af. We werken niet op basis van een lastenboek, maar werken uw concept uit op maat. We willen dus graag rechtstreeks van jou horen hoe we je kunnen helpen.
Niet alleen je interieur mag er goed uitzien. Ook je alarmsysteem, camera’s, deurbel en tal van andere technieken moeten mee opgaan in het ontwerp van je interieur. Onze Digitale Architecten zijn gespecialiseerd in het bouwen van concepten waar techniek en design elkaar vinden. It’s all in the details!
We willen de installateur zijn die naar je luistert en voor je klaar staat als je ons nodig hebt. In de wereld van techniek is het van groot belang dat je er op kan vertrouwen dat je installateur je ook na de oplevering verder helpt. Ons klantenbestand van meer dan 10.000 installaties hebben we met veel zorg opgebouwd, daar zijn we trots op.

ERVARINGEN

Wat zeggen klanten
van ons?

Onze beste reclame? Dat zijn onze klanten. ben je ook tevreden? Schrijf dan zeker een leuke review. Onze believers zullen het graag lezen!

4,7

star star star star star-half

42 Google reviews

review image

Marc Luyck uit Keerbergen

Stiptheid, kennis van zaken en vriendelijkheid
Na een eerste kennismaking met LUCO vond ik een vergelijking met andere aanbieders overbodig. De eerste indruk was volledig zoals ik het wou. We kozen voor LUCO voor het professionalisme, hun punctuele opvolging bevestigde nogmaals onze keuze.
review image

Adrien & Kirsten uit Hasselt

Vriendelijk, vakkundig en professioneel
Luco gaf ons onmiddellijk vertrouwen. De montage werd vlekkeloos en met de glimlach uitgevoerd. We zijn opnieuw erg tevreden!