RAF EN INE HOUBEN - HOUTHALEN

Vaste waarde kiest voor vaste waarde

Bouwprojecten zit in ons bloed
Ik ben projectmanager en derde generatie van het familiebedrijf DEMOCO, een algemene aannemer uit Hasselt met een viertal vestigingen in België, in Polen en Portugal. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor een viertal werven in Brussel en Antwerpen. Trotse vader van Broes, 2 jaar, en man van Ine.
Luco heeft ons geholpen met het KNX-smart home gebeuren en de integratie van de het beveiligingssysteem, audio en toegangscontrole.

Vanzelfsprekend om voor LUCO te kiezen
Luco is reeds jaren onze vaste inbraakbeveiligingsspecialist.
Het was voor ons dus vanzelfsprekend om voor onze nieuwe woning bij Raf en zijn digitale architecten aan te kloppen voor een voorstel.
LUCO is nu een One-stop-shop is voor de volledige elektrische installatie, smart home, inbraakbeveiliging, audio-video, enz… wat de coördinatie tijdens de werken vergemakkelijkt. Eén aanspreekpunt voor alle elektrische werken…

Prijs vergelijken is belangrijk
Wij hebben uiteraard ook aanbiedingen van concullega’s ontvangen.
De persoonlijke en eerlijke aanpak tijdens het kennismakingsgesprek en de duidelijke prijszetting (x-aantal kamers= x-euro’s) heeft de doorslag gegeven.

Beste mix prijs/kwaliteit
Er zijn concullega’s die nog een stuk verder gingen in het KNX-verhaal. Meer programmatie, totale integratie van ventilatie en verwarming, 3D visualisatie van de woning, … Maar dat reflecteerde zich ook in de prijs.
Voor ons is LUCO de beste mix tussen prijs en kwaliteit. Je moet jezelf ook de vraag stellen hoe ver je wil gaan in het smart home verhaal.

Ik krijg snel reactie op mijn vragen
We zijn nog steeds aan het bouwen, de kabels zijn net allemaal getrokken. Voorlopig loopt de samenwerking zeer goed. Ik krijg snel reactie van de medewerkers. Als ik iets te kort kom, wordt dit met spoed bijbesteld. We verwachten dat de samenwerking verder zo vlot blijft verlopen zoals momenteel het geval is. Maar ik heb daar alle vertrouwen in. Ik heb LUCO al een paar keer aangeraden. Als het goed is dan mag het gezegd worden.

KOEN EN MARTINE DE VISSCHER-PEETERMANS - ALKEN

Een aangepaste woning is wat ik nodig had

Mijn leven veranderde
Het leven loopt soms niet zoals je het had gehoopt. Nadat ik 7 jaar geleden de diagnose MS kreeg, veranderde mijn leven.
Enkele jaren verder werd het stappen moeilijker voor mij en besloten we een aangepaste woning te bouwen.
Geen trappen meer, bredere deuren, domotica en videofonie.

Domotica is voor mij geen behoefte maar een noodzaak
Voor die tijd was ik graag op de hoogte van alle nieuwe technologieën, maar het bleef enkel bij interesse omdat ik de meerwaarde er niet van in zag.
Maar nu was het belangrijk om een huis te bouwen dat klaar is voor de toekomst, ”onze” toekomst.
Dankzij de ingrepen van LUCO moet ik nooit meer opstaan om het licht aan te steken en kan ik de deur met mijn smartphone openen voor bezoek.
Zelfs de muziek en TV bedien ik via 1 applicatie. Voor velen een luxe, voor mij een noodzaak.

KNX geeft me comfort
Voor deze installatie kwamen we bij LUCO terecht. In eerste instantie omdat zij specialist zijn in het KNX-systeem, dat na veel opzoekwerk als beste systeem uit de bus kwam.
Al snel werd duidelijk dat we goed gekozen hadden. LUCO laat de domotica samen werken met de videodeurbel en het alarmsysteem. Alle extra snufjes worden hier in huis niet gezien als gadgets, maar gebruikt om mijn comfort en veiligheid te verhogen.

Hoogstaande kwaliteit en een degelijke opleiding
Ik zal daarom aan iedereen die kwaliteit wil LUCO aanbevelen. Zij hebben het hele project zeer professioneel afgewerkt, de vakkundige uitleg heeft er voor gezorgd dat ik in alle vertrouwen het systeem dagelijks kan gebruiken. Want moeilijk is het echt niet!
We zijn ons nieuwe huis ondertussen al gewoon, onze verwachtingen zijn ingelost en zelfs meer…
We kijken er al naar uit om jullie sympathiek team te ontvangen voor de laatste aanpassingen.

GLENN EN ANNELIES BAETEN - BALEN

Supersmooth, daar hou ik van

Zaakvoerder maar ook papa
Ik ben zaakvoerder van een bouwbedrijf dat zich toelegt op een positieve totaalervaring voor het bouwen van een woning.
Als Bouwcoördinator ben ik een betrouwbare “wegwijzer” met aandacht voor de visie van de klant.
Op deze manier begeleid ik de bouwheer doorheen het bouwproces, van idee tot aan de oplevering.
Samen met mijn vrouw Annelies zijn wij ouders van 2 jonge kindjes, Mitte & Ellis waarvoor ik elke dag graag tijd maak.

Er is altijd wel iemand in de buurt die LUCO kent
LUCO heeft goede referenties, er is altijd wel iemand in de buurt die LUCO kent. Ze stralen dan ook kwaliteit en vertrouwen uit.
Om die rede waren we dan ook direct overtuigd van onze samenwerking. Vandaag blijkt dat dit een juiste keuze was.

Het aanbod was verrijkend – de service is uniek
LUCO heeft voor ons voldaan aan alle eisen die wij stelden voor een domotica systeem waarmee we muziek, TV, verlichting en screens kunnen bedienen.
Ik heb het idee dat onze domotica erg ver reikt. We zijn erg tevreden van onze keuzes, de service en de naservice zijn uniek!

Ons leven is gemakkelijker geworden
We hadden de verwachting dat ons leven hierdoor makkelijker zou worden, vooral dan in tijd. Niet meer elke dag de screens allemaal handmatig openen, de lamellen met zo’n touwtje openen… Allemaal dingen die niet veel tijd vergen maar wij toch enorm blij mee zijn dat dit met 1 druk op een knop kan. Onze verwachtingen zijn dus ingelost, mede door Raf Prikken die ons ongelofelijk goed heeft geholpen tijdens de installatie en nu ook nog steeds goed helpt.

Vrienden zijn verbaasd
Als vrienden of familie op bezoek komen dan laat ik de werking wel eens zien. Als eigenaar ben je natuurlijk trots op zo’n mooi systeem. Velen staan versteld hoe vlot alles werkt via mijn smartphone. Super handig!

LUC & ANJA - ZOLDER

Een renovatie naar onze goesting

Als mede organisator van het Schlagerfestival en een heel wat nieuwe TV programma’s zijn we steeds mee met de laatste nieuwe technologieën. Mijn vrouw en ik werken al 25 jaar met veel liefde samen en zijn gepassioneerd door golf en mooie old timers.
Net dat laatste mocht er in onze woning niet ontbreken.
Tijdens een grondige renovatie hebben we ervoor gekozen om de oldtimers deel te laten uitmaken van onze nieuwe leefruimte, en met succes.

Alles moet met elkaar kunnen werken
Het was voor ons belangrijk dat alle technieken zoals de verlichting, zonwering, muziek, projector, cinemascherm, alarmsysteem, camerabewaking en het videofoonsysteem perfect op elkaar waren afgestemd. Het strak design van onze woning laat geen overbodige drukknoppen en afstandsbedieningen meer toe.
De keuze voor domotica was dus snel gemaakt.

De klik met LUCO was er snel
Via een kennis hoorden we voor de eerste keer van LUCO.
LUCO heeft ons vanaf onze eerste kennismaking meegenomen in hun verhaal, de klik was er onmiddellijk.
We hebben ons geïnformeerd bij andere aanbieders, de persoonlijke aanpak van LUCO en de uitgebreide demo in hun Concept Store was voor ons doorslaggevend.

Afspraken worden nagekomen
Afspraken zijn allemaal tijdig en keurig nagekomen, en zo hoort het. Een foutje aan de afstandsbediening van het audio- en videosysteem, een jaar later, werd zonder discussie vervangen, dus allemaal top!

We hebben er geen seconde spijt van!
We hebben heel wat handige snufjes gekozen zonder er in te overdrijven.
Eén jaar later hebben we er nog geen seconde spijt van!
Onze verwachtingen zijn meer dan ingelost. We krijgen vandaag de dag nog steeds een goede en duidelijke service.
Ik heb LUCO al aan een paar vrienden aangeraden, dit zal ik zeker en vast blijven doen.

Chief Believer Raf aan het woord
Luc en Anja zijn twee erg ondernemende mensen. Ze weten perfect wat ze willen, en dat heb ik graag. Hun vraag om een bestaande installatie uit te breiden en om te bouwen naar een smart home, zag ik als een uitdaging. Luc en Anja hadden een duidelijk beeld over het resultaat, ik ben dan ook erg trots op mijn team dat we dit samen hebben kunnen waar maken.