Beveilig je
buitenruimte met
high‑end camerabewaking

Je magazijnen, wagenpark, parking, bedrijf en de terreinen buiten beveiligen?
De high‑end technologie van LUCO Outdoor Security staat voor je paraat.

Eersteklas bewakingscamera

Je terrein beveiligen? Dat wil je natuurlijk op een efficiënte en betrouwbare manier zien gebeuren. LUCO Outdoor Security biedt je de ultieme oplossing: de i-CATCHER. Dit beveiligingssysteem omvat 24/7 hoogwaardige perimeterdetectie, beelden van hoge kwaliteit, een intelligente en proactieve camerabewaking en zoveel meer.

De i-CATCHER is bovendien eenvoudig te beheren via een smartphone-app. Niet voor niets wordt deze bewakingscamera al ingezet op terreinen zoals windmolenparken, bij energiecentrales, in parkeergarages, aan magazijnen, enz. Een bewakingscamera voor je showroom of garage als autohandelaar? Je magazijnen beveiligen met camerabewaking? De waardevolle apparatuur in je zonnepark beschermen tegen diefstal? Dan is de i-CATCHER de ideale oplossing.

Wil je niet meteen investeren in een permanent bewakingssysteem? Of heb je tijdelijk camerabewaking buiten nodig op je bedrijfsterrein? Geen probleem: je kan deze beveiligingsoplossing ook huren per maand.

Interesse? Contacteer ons voor een verkennend bezoek van een van onze camerabewakingsexperts.

Geen passieve camerabewaking
Hoogwaardige perimeterdetectie

De voordelen van de i-CATCHER

Intelligente en
proactieve perimeterdetectie

Valse alarmmeldingen hoef je niet te vrezen, want de i-CATCHER combineert haarscherpe beelden met revolutionaire AI, wat leidt tot een detectie met een nauwkeurigheid van 99,99 % van indringers.

Actief
detectiesysteem

Zodra er beweging vastgesteld wordt in de detectiezone, wordt er actie ondernomen. Geen passieve camerabewaking dus!

Groot of nog
groter detectiebereik

Dankzij een masthoogte tot 7 meter kan je met slechts enkele i-CATCHERS een groot terrein bewaken. Heb je nog meer detectiebereik nodig? Dan komt een i-CATCHER met thermische detectie van pas.

Nog meer redenen nodig om voor
LUCO outdoor security te kiezen?

 

Indrukwekkende beeldkwaliteit

Als je dan 24/7 beelden vastlegt voor de beveiliging van je terrein, verwacht je wel een helder en gedetailleerd beeld, toch? De i-CATCHER zorgt voor beelden in ultra HD-resolutie zodat je personen en objecten makkelijk herkent.


Ledverlichting

Een i-CATCHER heeft speciale verlichting voor mobiele installaties met een gezichtsveld van 360°. Hierdoor worden onbevoegden meteen afgeschrikt wanneer ze het terrein betreden. De verlichting kan via de app aangestuurd worden. Permanent aan voor een preventief schrikeffect, of volledig of gedeeltelijk uitgeschakeld, bijv. bij klachten van de omgeving.

Bediening
met een app

Via een app op je smartphone bedien je op een eenvoudige manier de geïnstalleerde i-CATCHERS. Live of opgenomen beelden bekijken, alarmmeldingen ontvangen, de i-CATCHER in- en uitschakelen, vakantieperiodes aanduiden voor automatische in- of uitschakeling, … het kan allemaal via de app.

Koppeling
met luidsprekers

Is er een indringer gespot? Dan gaat er een alarm af met voicebericht via de luidsprekers. Of je kan zelf de indringer aanspreken via de app.

Intelligente
autopilot volgcamera

De PTZ Auto Pilot Camera heeft een 31x optische zoom en ingebouwde trackingfunctionaliteit. Meerdere activiteiten binnen de detectiezone komen zo gedetailleerd in beeld. Bovendien is de camera uitgerust met een quickzoom, zodat je op maximaal een seconde kan scherpstellen en focussen.

Maximale
flexibiliteit & controle

De i-CATCHER instellen, daar heb je geen meldkamer voor nodig! Je schakelt hem zelfstandig in- en uit en geeft werktijden, verlof- en brugdagen zelf in.

Zo profiteer je van maximale flexibiliteit en is er minder risico op frustraties door menselijke fouten.

Minimale
interventiekosten

LUCO is een technologiebedrijf. Patrouilleren vermijden we liefst. En dat kan want dankzij zijn zeer gesofisticeerde technologie herleidt de i-CATCHER de interventiekosten tot een minimum.