Indoor & Outdoor Security, Cooling & Heating, Smart Home

Our iiii’s on your smart future.

Tomeloze driiiive

Eerlijk? Onze i-deeën staan nergens zonder de typische LUCO-mindset. Die is gestoeld op onze familiale waarden en onophoudelijke drang om telkens weer beter te doen. Al onze medewerkers beschikken over diezelfde tomeloze drive. En zetten zo onze mooie woorden om in doelgerichte daden.

Wij denken bovendien niet in vakjes, maar plaatsen iedereen in zijn kracht en geven talenten kansen om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een gepassioneerd team dat zich elke dag opnieuw smijt en zich keer op keer overtreft. Met oprechte klantvriendelijkheid als basis en klantgedrevenheid als extraatje.

Raf Jansen, CEO

D-iiii-signers aan het woord

Pieter

Rugproblemen blokkeerden eerst nog een doorgroeikans. Maar al snel mocht ik me bewijzen als projectleider. Het typeert LUCO. En zorgt voor een positieve vibe en samenwerking over alle afdelingen heen. Zo zijn de klanten verzekerd van kwaliteit. En zetten ze ‘s morgens de koffie al klaar. Heerlijk!

Joris

Werken met kwalitatieve producten in een topteam maakt mijn job als technieker heel aangenaam. Ik voel me hier echt goed. Dat straal je automatisch uit op het terrein. Zelfs bij een nachtelijk interventie! Het is fijn om de klanten 24/7 dat vertrouwen te geven en ook van hun echte LUCO-believers te maken.

Ruben

Hier krijg ik alle kansen om mijn talenten te ontwikkelen en ook als mens verder te groeien. Helemaal op mijn tempo. Die mensenmaat-aanpak trekken we door naar de klant. Wij voeren elke installatie uit met dezelfde kwaliteit als in ons eigen huis. En nemen ruim de tijd om alles haarfijn uit te leggen.

Kris

De afwisseling, de kansen, de sfeer en vooral het schouderklopje achteraf maken hier voor mij het verschil. Ik doe dat op mijn beurt door maximaal te anticiperen op eventuele problemen en me telkens te verplaatsen in de leefwereld van de klant. Iedereen is anders en heeft nood aan informatie op maat.

Senna

Na mijn stage kreeg ik als jongste technieker een interne opleiding. Ongelooflijk hoe iedereen me mee op sleeptouw nam. Nog steeds. In moeilijke situaties kun je altijd terecht bij een collega. Dat geeft mij een geruststellend gevoel en de klanten de garantie op de best mogelijke oplossing voor hun probleem.

Michael

Ik haat loze beloften. Het verklaart misschien wel mijn match met LUCO. Hier streven ze naar haalbare oplossingen door eerst heel goed te luisteren naar het probleem. Zowel bij de medewerkers als de klanten. Het resultaat: alleen maar blije gezichten. Op de werkvloer én daarbuiten. Dit verveelt nooit!

Bart

Mijn geheim voor een tevreden klant? Meedenken! Ook de begeleiding tijdens de installatie en de bereikbaarheid nadien zijn cruciaal. Ik maakte onlangs de overstap van de technische naar de commerciële cel. De ideale kennismix om projecten tot in de puntjes voor te bereiden en af te werken.

Daan

Wat moet ik zeggen? Alles loopt op wieltjes. Dus laat maar bollen zeker. Vooral die zalige camionette. Dat ik daar meteen mee mocht rijden, zegt veel over het geloof dat LUCO heeft in zijn mensen. Alles is prima geregeld. We moeten ons nergens zorgen om maken en kunnen zo 100% focussen op onze job.

Benjie

Ik vroeg een dartscompetitie en kreeg ze. Want met een goed groepsgevoel schiet je drie keer raak: de teamspirit krijgt een boost, de prestaties verbeteren en de klant is happy. Al ligt dat ook aan mijn uitleg. Grapje! Maar ik geniet er wel van om niet-technische mensen rustig te vertellen hoe alles werkt.

Daan

Bij LUCO zitten de juiste mensen op de juiste plaats. En groeien we door naar een nieuwe uitdaging in functie van onze individuele skills en ambities. Hier wordt naar je geluisterd en krijg je altijd een eerlijk antwoord. Logisch toch dat wij als LUCO-ambassadeurs diezelfde waarden vertalen naar de klant?

Meet the LUCO-lovers

Allemaal goed en wel. Maar waarom kiezen klanten uiteindelijk voor LUCO? Wij vroegen het hen op de man en vrouw af.

Zeven keer zelfzeker

Klinkt dat allemaal te mooi om waar te zijn? Toch houden we vast aan onze beloften. Omdat we rotsvast geloven in onze producten, diensten en mensen. En duurzame partnerships als vanzelfsprekend beschouwen. Arrogant? Wij noemen dat zelfzeker. Een familietrekje dat we kracht bijzetten met zeven uitgesproken langetermijn-verbintenissen: de LUCOmmitments.

LUCOncerned advice

Wat ben je met een investering die niet beantwoordt aan je verwachtingen of wensen? Wij adviseren enkel producten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. In functie van je specifieke vragen en noden maken we een aangepaste selectie en werken we een gepersonaliseerd, doordacht en realistisch conceptvoorstel uit.

LUCOnfident team

Wij gaan gericht op zoek naar die dingen waar onze medewerkers goed in zijn en spelen hun talenten verder uit, onder meer via continue bijscholing. Intern en extern. Zo groeien ze als professional, maar ook als persoon. De ideale basis voor duurzame en vertrouwensvolle samenwerkingen. Met ons team én met jou.

LUCOncrete promises

Een technisch euvel maanden of jaren na de installatie van je systeem? Geen zorgen. Dankzij onze levenslange garantie en LUCO-4-LIFE servicecontracten ben je geen cent extra kwijt en slaap je voorgoed op beide oren. Een belofte die we moeiteloos maken omwille van de keuze voor hoogstaande producten en de beste techniekers op de markt.

LUCOmpletely support

Handige harry of alles laten uitvoeren door onze vakmensen? Jij bepaalt zelf de mate waarin wij jou ondersteunen. Wat je ook kiest, we staan altijd aan je zijde. Met hands-on advies van onze D-iiii-signer om de klus in je eentje te klaren of een zorgeloze A-tot-Z-installatie van LUCO. Een verschillende aanpak, maar altijd met hetzelfde topresultaat.

LUCOmfortable experience

Veilig, gerust, comfortabel en slim hoeft echt niet moeilijk te zijn. Daarom spreken we klare taal en leggen we bij elke stap nauwgezet uit wat we doen. Ook achteraf wijst alles zichzelf uit. Onze systemen zijn uiterst gebruiksvriendelijk en ready to use. Zit je toch nog met een vraag? No stress! Onze medewerkers helpen je met plezier op gang.

LUCOnstructive solutions

Aan half doen wij niet en ‘of’ staat nergens vermeld in ons woordenboek. Bij elk project gaan we voor de meest optimale oplossing op ieder terrein: én praktisch, én efficiënt, én esthetisch! Met dank aan de expertise die we de voorbije vier decennia opbouwden. Ga zitten, vertel ons je plannen en wij denken vanaf dag één met je mee.

LUCOllegial workplace

Als familiebedrijf dragen we welzijn en wederzijds respect hoog in het vaandel. Daarom creëerden we een sfeervolle werkplek waar iedereen bij iedereen terecht kan. En waar we open communiceren over zowel successen als tegenslagen. Omdat we simpelweg geloven dat gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten.

Missie

Security. Cooling & Heating. En Smart Home. Dat zijn de drie pijlers van LUCO. We zijn een expert in beveiligingssystemen, zowel indoor als outdoor, airco’s én smarthome-concepten.

Onze klanten? Particulieren en bedrijven die hun veiligheid, binnenklimaat en woon/werkcomfort naar een hoger niveau willen tillen. En daarvoor een ervaren partner willen inschakelen die héél ver gaat in maatwerk.

Ons motto? Our iiii’s on your sense of security, cooling and comfort. En die vier i’s staan voor de fundamenten van LUCO: intelligent choices, integrated solutions, inherent efficiency en ingenious design. Gerealiseerd door een klantgedreven team van daadkrachtige en oplossingsgerichte professionals.

Dankzij onze hoogstaande producten, doordachte integraties, gepersonaliseerde oplossingen met een concept op maat, levenslange garanties, snelle opvolging en LUCO-4-LIFE-servicecontracten kan je gerust zijn. Voor altijd. Want bij LUCO gaan we voor partnerships voor het leven, met wederzijds vertrouwen als sterke basis.

Visie

Our iiii’s see a smart future! Bij LUCO denken we al jaren vooruit … en dat blijven we doen. Veiligheid, efficiënte en mooie verkoeling en verwarming, comfortabel wonen en werken: het zijn thema’s die bij iedereen top of mind zijn en die almaar belangrijker worden. Voor particulieren én bedrijven.

LUCO speelt met zijn drie services in op deze behoeften. LUCO Security beveiligt je woning of bedrijf. Binnen, maar ook buiten, dankzij onze gespecialiseerde expertise in LUCO Outdoor Security. LUCO Cooling & Heating staat voor hedendaagse en duurzame verwarmings- en koelingstechnieken waarbij we je helpen om je energiebeheer te optimaliseren. En LUCO Smart Home maakt wonen comfortabeler dankzij doordachte, digitale oplossingen in je huis die alle systemen op een slimme, gebruiksvriendelijke manier met elkaar integreren.

Waar we voor staan? Met onze vier iiii’s kijken we steeds naar jouw noden en wensen: Intelligent choices, want in ons advies gaan we heel ver om tot doordachte, haalbare en werkbare oplossingen op jouw maat te komen. Integrated solutions, want we kennen de beste systemen op de markt en integreren ze op een praktische, technische, energiebewuste én esthetisch-optimale manier. Inherent efficiency, want dankzij onze efficiëntie kan je bij LUCO altijd rekenen op gemak en gerustheid. En tot slot Ingenious design, want door onze high end afwerking en ons oog voor schoonheid hoef je nooit in te boeten aan esthetiek.

So don’t compromiiiise!