Nieuwbouw
of renovatie

Hoe kunnen we je helpen?

We adviseren en begeleiden je bij het realiseren van jouw woonwensen.
We zetten je wensen om in een Smart Home plan, ontwerpen je slim huis en begeleiden je project. 

Je wilt van je huis een Smart Home maken, maar waar begin je? Welke mogelijkheden zijn er?
Moeten er voorbereidingen getroffen worden, en zo ja, welke dan?
Met ons Smart Home advies brengen we jouw wensen in kaart en verwerken deze in een helder en
concreet plan.

Benieuwd naar een unieke samenwerking?

Dankzij onze transparante werkwijze kunnen we je al snel een budget voorleggen.
We bieden twee werkwijzes aan, ‘Do it yourself’ & ‘Work with a pro’.

KEUZE 1: Do it yourself

Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen en bent niet vies van kappen en slijpen.
Het specialistenwerk laat je over aan ons. Hierdoor worden er kostbare werkuren uitgespaard en kan je tot 30% kosten reduceren.
De begeleiding van onze Digitale Architect zorgt ervoor dat het resultaat minstens even goed of beter zal zijn.
We hebben steeds het gepaste pakket afgestemd op jouw skills.

KEUZE 2: Work with a pro

Je laat je elektricien de voorbereidingswerken treffen en laat het specialistenwerk over aan ons. Je krijgt het beste van 2 werelden, elk een specialist in zijn vertrouwd vakgebied. De elektricien treft de algemene elektriciteitswerken, LUCO zorgt voor de digitale upgrade waardoor jouw woning voorzien is van de slimste en nieuwste technieken. We hebben steeds het gepaste pakket afgestemd op jouw wensen.

Vanaf nu denken we enkel nog in sferen

Loop je liever niet van schakelaar naar schakelaar of ben je het kwijtspelen van de afstandsbediening grondig beu?
We begrijpen je als geen ander. Het is veel eenvoudiger om te werken met sferen. Met 1 druk op de knop past de hele woning zich aan zoals jij het hebt aangegeven.

Goede morgen

Een leuke dag start met een aangename ochtend.
Je woning ontwaakt op je eigen ritme, heerlijk toch?

Je woning verlaten

Het is tijd om je woning te verlaten.
Met 1 simpele handeling is je woning vertrekklaar, daar kan je op vertrouwen.

TV kijken

Na een drukke dag kom je even tot rust en dwalen je gedachten af door een leuke film of serie op TV.
Ook je woning maakt zich klaar voor een gezellige TV avond.

Slaap zacht

Je gaat een gezonde nachtrust tegemoet terwijl je woning zich helemaal nachtklaar maakt, volledig automatisch.

Wat is jouw behoefte? We lossen het graag voor je op.

Niet alleen jouw leven veranderd, maar ook dat van je omgeving. De evolutie gaat sneller dan dan ooit. Je kan dus maar beter mee zijn met de laatste nieuwe technologie. Vergelijk het met een wagen, bij elke nieuwe wagen krijg je nieuwe verbeterde technologie. Zo zal in je eerste wagen waarschijnlijk geen navigatie zijn ingebouwd. In je woning kan je er maar beter zeker van zijn dat de techniek mee evolueert met je levensloop net zoals je wagen.
Er komen steeds meer techniek op je af, het is dus belangrijk om alles netjes te beheren. Maar dat lukt niet als er niets met elkaar werkt. Niemand wordt er vandaag nog vrolijk van veel te veel knoppen aan de muur of afstandsbedieningen met elk hun eigen functie. Met een smart home bedien je alle techniek op een heel eenvoudige manier met een hoop knoppen minder aan de muur.
In veel gevallen heb je meer dan één afstandsbediening nodig voor je TV en/of audio installatie. En dat vinden we een brug te ver. Een Smart Home laat je toe om met één afstandsbediening niet alleen je TV, maar ook het muzieksysteem, de verlichting, de zonwering en nog zoveel meer te bedienen. De overtollige afstandsbediening zijn voor de vuilbak!
De sterke van Smart Home is uiteraard de koppeling tussen alles wat digitaal is. Door logische functies te programmeren besparen we je aan het eind van de dag heel wat handelingen. Zo mag de verlichting uitvallen als je gaat slapen of als je de woning verlaat. De tuinverlichting mag dan weer automatisch aangaan bij duister. Ook de verlichting in de garage, berging of doorgang gaat enkel aan bij passage. Denk er maar eens over na hoeveel handelingen je aan het eind van de dag uitspaart.
Je veiligheid verhogen kan door de hulp van je Smart Home. Je beveiliging zal zich anders gedragen als je wel of niet thuis bent. De poorten en deuren gaan op slot, het alarm gaat aan, de camera's staan scherp en de verlichting past zich aan. Veiligheid is persoonlijk, elke situatie is anders. We zoeken voor je uit waar we je veiligheid kunnen verhogen en passen ons aan in elke situatie.
Dat begrijpen we. Dit is een groot misverstand als we spreken over Smart Home. Een slimme woning betekent niet dat je alles enkel kan bedienen met je smartphone. Alle dagdagelijkse handelingen blijf je doen met de toetsen aan de muur. 
Dankzij onze intuïtieve app op je smartphone of tablet maak je zelf je eigen sferen aan en pas je alles aan zoals jij het graag ziet.
Zoek je een product? Dan ga je best op zoek naar een webshop.
Zoek je een concept? Dan hebben we elkaar gevonden!

Ontdek onze mogelijkheden

ELEKTRO MATERIAAL

Kies je voor de do-it-yourself module? Dan krijg je alle materialen die je nodig hebt om een installatie voor te bereiden. En dat aan een groothandelsprijzen!

VERLICHTING

De verlichting bepaalt je sfeer. Laat je goed adviseren door onze lichtarchitect zodat je in functie van je budget kan genieten van de meest gepaste lichtopstelling.

BEVEILIGING

Bescherm wat je lief is. Laat je goed adviseren door onze expert, erkend op vlak van de laatste trends in beveiliging.

TV & MUZIEK

Met een goede TV & muziekinstallatie verhoog je het comfort. Beleef je eigen woning als nooit tevoren!

WIFI

Een goed opgebouwd wifi netwerk is vandaag de dag niet meer weg te denken.

TERRASVERWARMER

Outdoor living is de laatste jaren erg opgekomen. Geniet ook van de minder warme dagen met een (hart)verwarmend terras.

AIRCO

Is je woning zomerklaar? Grote ramen zorgen ervoor dat de warmte snel binnen kan, maar hoe krijg je de warmte terug buiten?

RAAMVERDUISTERING

Het plaatje maak je volledig af met een automatische raamverduistering. Geen kettinkjes en koordjes, maar volledig automatisch.

LAADPAAL

Elektrische wagens komen erg op, je kan er dus maar beter rekening mee houden. Met een mooie laadpaal van LUCO ben je klaar voor de toekomst

HOME BATTERY

Onafhankelijkheid, dat is waar velen naar streven. Met een home battery bewaar je volledig autonoom je elektriciteit die je kan gebruiken op de meest voordelige momenten.

Lees meer
Gratis advies
Expert in jouw buurt
Meer dan 10.000 klanten
24/7 Service dag en nacht

The best way to predict the future is to create it

Ontdek waar we met LUCO het verschil maken

Als het even misloopt dan staan onze technische mensen voor je klaar. Je kan ons letterlijk op elk moment van de dag of zelfs ’s nachts bereiken. Geloof je ons niet? Probeer het even op 011-60.30.60
Je wil graag je eigen concept bouwen, en niet dat van je buren. Iedereen heeft zijn eigen visie, wensen en behoeften. Stap daar dus zeker niet van af. We werken niet op basis van een lastenboek, maar werken uw concept uit op maat. We willen dus graag rechtstreeks van jou horen hoe we je kunnen helpen.
We zullen je nooit overdreven gadgets aanbieden waar niemand iets aan heeft. Er zijn heel wat nieuwe technieken waar wel eens mee wordt uitgepakt, maar in de realiteit zijn dergelijke systemen meestal moeilijk in gebruik. We zijn fan van alles wat effectief bijdraagt aan het comfort, veiligheid of gebruiksgemak. En jij?
Niet alleen je interieur mag er goed uitzien. Ook je alarmsysteem, camera’s, deurbel en tal van andere technieken moeten mee opgaan in het ontwerp van je interieur. Onze Digitale Architecten zijn gespecialiseerd in het bouwen van concepten waar techniek en design elkaar vinden. It’s all in the details!
Onze relatie met onze klanten, leveranciers en medewerkers nemen we erg serieus. We maken er dan ook een punt van om alle benodigde certificaten te halen voor alle instanties. De juiste training en certificaten geeft onze klanten gemoedsrust en vertrouwen als ze kiezen voor een juiste beveiligingspartner.

Ervaringen

Wat zeggen klanten
van ons?

Onze beste reclame? Dat zijn onze klanten. Ben je ook tevreden? Schrijf dan zeker een leuke review. Onze believers zullen het graag lezen!

4,7

star star star star star-half

42 Google reviews

review image

Kim & Wouter uit Lommel

We werden erg serieus genomen, elk detail telde
We werden erg serieus genomen, elk detail telde. Het uittekenen van het plan en het overlopen van de verschillende opties voor ons domotica systeem werden erg serieus genomen en bij elk detail werd stilgestaan. We hebben het gevoel dat we een heel persoonlijk systeem hebben nu, precies op onze maat. Ook de begeleiding op de bouw was steeds erg goed.
review image

Annelies & Glenn uit Balen

De service en de naservice zijn uniek!
Het aanbod was verrijkend - de service is uniek. LUCO heeft voor ons voldaan aan alle eisen die wij stelden voor een domotica systeem. Ik heb het idee dat onze domotica erg ver rijkt. We zijn erg tevreden van onze keuzes, de service en de naservice zijn uniek!
JE COMFORT VERHOGEN?

Ontdek hoe onze klanten hun herinrichting hebben aangepakt

Lees de verhalen