Zo maakt LUCO het verschil

Met welke vraag je ook bij ons komt aankloppen, voor het antwoord vertrekken we steeds van onze vier i’s – de vier cruciale pijlers in onze aanpak.

Intelligent choices

Alles begint met een analyse van jouw behoeftes: we luisteren naar hoe jij leeft of hoe je bedrijf werkt. Alleen zo komen we tot doordachte, haalbare en werkbare keuzes. En die overlopen we stuk voor stuk samen. Je bepaalt vervolgens hoe je de oplossing wilt implementeren: door ons laten plaatsen of het zelf doen met onze ondersteuning. Ook op vlak van financiering heb je maximaal comfort: onmiddellijk zelf aankopen, aflossen of leasen.

Integrated solutions

Bij LUCO gaan we voor oplossingen die op praktisch, technisch, energiebewust en esthetisch vlak compatibel zijn met je woning of bedrijf. Niet alleen je nieuwe systemen verbinden we tot één geheel, we integreren ze ook met bestaande technieken in je gebouw. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Ook niet over het esthetische, want we passen de producten aan je gebouw aan, niet omgekeerd. En dankzij onze grote regionale dekking mag je na installatie rekenen op snelle service. Al dat moois bij één partner: handig, toch?

Ingenious design

Een technisch feilloze oplossing, gebruiksgemak, een comfortabele beleving en een aantrekkelijk ontwerp: voor ons gaan ze hand in hand. We willen dat onze systemen goed en vlot werken, maar ook een high end design hebben. Als het nodig is, ontwerpen we zelf afdekplaatjes en andere toebehoren of passen we producten aan om ze esthetisch te doen passen in de omgeving. Daarvoor kunnen we rekenen op onze eigen designers en interieurspecialisten.

Inherent efficiency

Efficiëntie staat centraal in alles wat we voor jou doen. De producten die we voorstellen, zijn helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. We willen er namelijk voor zorgen dat jij doelgerichter beveiligt en comfortabel leeft dankzij een aangenaam klimaat en slim energiebeheer. Niet alleen bij de installatie van onze technieken, maar heel je leven lang. Want met het LUCO-4-LIFE-servicecontract geniet je van levenslange garantie, opvolging en ondersteuning. Updates, onderhoud, batterijen vervangen? Laat dat maar aan ons over.