Our iiii’s on your security at home

Our iiii’s on your security at home

Veilig en op je gemak in je woning – en weg van huis? Een alarmsysteem en inbraakpreventie zijn een must voor je gemoedsrust. Reken op LUCO voor woningbeveiliging die écht op jouw maat is. Gebruiksvriendelijk, esthetisch, geconnecteerd en zonder zorgen voor jou, dankzij levenslange garantie, ondersteuning en onderhoud.

Op zoek naar beveiliging voor je bedrijf? Ontdek onze oplossingen voor bedrijven

Zo verhogen we jouw veiligheid en gemoedsrust

INBRAAKALARM

Bescherm je gezin tegen inbraak en geweld. Bij LUCO kies je voor state-of-the-art security zonder kap- of breekwerk.

BRANDALARM

Ben je beschermd tegen brandgevaar? Sinds 2020 moet elke woning voorzien zijn van brandsensoren. Heb jij er al werk van gemaakt?

CAMERABEWAKING

Dankzij camera’s rond je woning bewaar je altijd het overzicht op elke situatie. Er zal niets meer gebeuren zonder dat jij het gezien hebt.

VIDEOFONIE

Weet wie er voor je deur staat als de bel gaat. Ook als je niet thuis bent.

TOEGANGSCONTROLE

Open je nog steeds de deur met die vervelende sleutel? Er bestaan vandaag mooie, handige en veilige oplossingen zonder sleutel.

SAFES

Berg je spullen veilig op. Zo zijn ze niet alleen beschermd tegen inbraak, maar ook tegen brand.

Nood aan persoonlijk advies over de beveiliging van je woning?

Onze specialist komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zo maken we het verschil

Intelligent choices

Op basis van onze jarenlange ervaring en een verregaande analyse van je situatie ontwikkelen we een security-concept dat optimaal aansluit bij jouw behoeften.

Integrated solutions

Een gloednieuw beveiligingssysteem of een uitbreiding van je bestaande installatie? We zorgen voor een slimme totaaloplossing die op elk vlak aansluit bij je woning.

Inherent efficiency

Jij wil gerust zijn. Daar zorgen wij voor met een beveiligingsconcept dat zo ontwerpen is dat het wérkt. En met onze levenslange garantie en naservice verzekeren we jou helemaal van een zorgeloze toekomst.

Ingenious design

Onze alarmsystemen passen we aan jouw woning aan, niet omgekeerd. Op basis van onze kennis en jouw input leveren onze designers een ontwerp op dat efficiëntie combineert met high-end design.

ERVARINGEN

Zij zijn LUCOntent

Onze beste reclame? Dat zijn onze klanten. Ben je ook tevreden? Schrijf dan zeker een leuke review. Onze D-iiii-signers zullen het graag lezen!

4,8

star star star star star-half

79 Google reviews

review image

Jan Van Ouytsel

Zelfs na 20 jaar werkt alles nog perfect
De alarminstallatie werd hier 20 jaar geleden geplaatst door luco. Ik kreeg eerst een correcte offerte voor onderhoud. Vandaag kwam Jonathan langs: vriendelijke kerel met de nodige technische kennis. Alles werd uitvoerig nagekeken en getest. En ja, zelfs na 20 jaar werkt alles nog perfect. Zo zie je maar dat LUCO met duurzame en kwalitatieve materialen werkt. Kortom, een bedrijf dat ik zeker aanraad om mee samen te werken. LUCO: een top team.
review image

André Joosten

Ik kan alleen maar zeer tevreden zijn.
Zeer degelijke service. Supersnel geholpen als er zich een probleempje voordoet. Vriendelijke techniekers, zowel aan huis als telefonisch via de helpdesk. Ook buiten kantoortijden heb ik al beroep moeten doen op hun dienst permanentie, en ook dat verliep vlekkeloos. Ik kan alleen maar zeer tevreden zijn. 👍👍👍

What we already realiiiized

Benieuwd naar onze projecten? Klik hieronder en geef je ogen de kost.