Our iiii’s on your company’s security

Inbrekers en vandalen zie je liever niet verschijnen in je zaak. Maar het is helaas de bittere realiteit voor de meeste ondernemingen. Een alarmsysteem en inbraakpreventie zijn dan ook een must voor je gemoedsrust. Reken op LUCO: een ervaren partner die naar je luistert en beveiliging voorstelt die écht past bij je bedrijf. Gebruiksvriendelijk, esthetisch, geconnecteerd en zonder zorgen voor jou, dankzij automatisch geplande interventies voor onderhoud en herstellingen.

Op zoek naar beveiliging voor je woning? Ontdek onze particuliere oplossingen

Zo verhogen we jouw veiligheid en gemoedsrust

INBRAAKALARM

Bescherm je bedrijf tegen inbraak en geweld. Bij LUCO kies je voor state-of-the-art security.

BRANDALARM

Ben je beschermd tegen brandgevaar? Wat zijn de gevolgen van brandschade in je bedrijf? Voldoe je aan de eisen van je verzekeraar?

CAMERABEWAKING

Dankzij camera’s in en rond je bedrijfsgebouw bewaar je altijd het overzicht op elke situatie. Er zal niets meer gebeuren zonder jij het gezien hebt.

ALARMCENTRALE

Extra ogen in het zeil. Onze operatoren houden vanop afstand mee jouw gebouwen in de gaten en reageren meteen bij alarm door jou en de hulpdiensten te waarschuwen.

VIDEOFONIE

Weet wie er voor je deur staat als de bel gaat. Ook als je er niet bent.

TOEGANGSCONTROLE

Open je nog steeds deuren met die vervelende sleutels? Er bestaan vandaag mooie, handige en veilige oplossingen zonder sleutel.

SAFES

Berg je waardevolle spullen en documenten veilig op. Zo zijn ze niet alleen beschermd tegen inbraak, maar ook tegen brand.

Nood aan persoonlijk advies over de beveiliging van je bedrijfsgebouw?

Onze specialist komt graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zo maken we het verschil

Intelligent choices

Op basis van onze jarenlange ervaring en een verregaande analyse van de situatie in je bedrijf ontwikkelen we een security-concept dat optimaal aansluit bij je behoeften.

Integrated solutions

Een gloednieuw beveiligingssysteem of een uitbreiding van je bestaande installatie? We zorgen voor een slimme totaaloplossing die op elk vlak aansluit bij je bedrijfsgebouw.

Inherent efficiency

Jij wil gerust zijn. Daar zorgen wij voor met een beveiligingsconcept dat zo ontwerpen is dat het wérkt. En met onze complete service verzekeren we jou helemaal van een zorgeloze toekomst.

Ingenious design

Onze alarmsystemen passen we aan jouw bedrijf aan, niet omgekeerd. Op basis van onze kennis en jouw input leveren onze specialisten een ontwerp op dat efficiëntie combineert met design.

ERVARINGEN

Zij zijn LUCOntent

Onze beste reclame? Dat zijn onze klanten. Ben je ook tevreden? Schrijf dan zeker een review. Onze D-iiii-signers zullen het graag lezen!

4,8

star star star star star-half

79 Google reviews

review image

Marc Luyck uit Keerbergen

Stiptheid, kennis van zaken en vriendelijkheid
Na een eerste kennismaking met LUCO vond ik een vergelijking met andere aanbieders overbodig. De eerste indruk was volledig zoals ik het wou. We kozen voor LUCO voor het professionalisme, hun punctuele opvolging bevestigde nogmaals onze keuze.
review image

Adrien & Kirsten uit Hasselt

Vriendelijk, vakkundig en professioneel
Luco gaf ons onmiddellijk vertrouwen. De montage werd vlekkeloos en met de glimlach uitgevoerd. We zijn opnieuw erg tevreden!

What we already realiiiized

Benieuwd naar onze projecten? Klik hieronder en geef je ogen de kost.