Herinrichting
van mijn woning

Is het tijd om je woning opnieuw in te richten?

Zijn er aanpassingswerken in het vooruitzicht?
Dan is dit het ideale moment om de technologie in je woning een upgrade te geven.
Heb je te weinig stopcontacten? Wil je af van de overtollige schakelaars? Is je Wifi bereik voor verbetering vatbaar?
Ben je al die afstandsbedieningen beu? Tijd voor een elektrische wagen? Hoe laad je hem op?

 

Vanaf nu denken we enkel nog in sferen

Loop je liever niet van schakelaar naar schakelaar?
Of ben je het kwijtspelen van de afstandsbediening grondig beu?
We begrijpen je als geen ander. Het is veel eenvoudiger om te werken met sferen. Met 1 druk op de knop past de hele woning zich aan zoals jij het hebt aangegeven.

Goede morgen

Een leuke dag start met een aangename ochtend.
Je woning ontwaakt op je eigen ritme, heerlijk toch?

Je woning verlaten

Het is tijd om je woning te verlaten.
Met 1 simpele handeling is je woning vertrekklaar, daar kan je op vertrouwen.

TV kijken

Na een drukke dag kom je even tot rust en dwalen je gedachten af door een leuke film of serie op TV.
Ook je woning maakt zich klaar voor een gezellige TV avond.

Slaap zacht

Je gaat een gezonde nachtrust tegemoet terwijl je woning zich helemaal nachtklaar maakt, volledig automatisch.

Wat is jouw behoefte? We lossen het graag voor je op.

De technologie in je omgeving is volledig veranderd, het zou dus jammer zijn om je elektriciteit niet aan te passen bij het herinrichten van je woning. Het is waarschijnlijk je laatste kans om iets te doen aan die oude technologie, het resultaat zal alvast verbluffend zijn!
We begrijpen je helemaal. Je woonomgeving krijgt een frisse update, maar je oude schakelaars en stopcontacten geven de ruimte niet bepaald een meerwaarde. Zijn ze verkleurd? Of haperen ze af en toe? Of kan je nog steeds niet de juiste knop vinden om het licht uit te doen? Less is more…
Niet alleen jouw leven veranderd, maar ook dat van je omgeving. De evolutie gaat sneller dan dan ooit. Je kan dus maar beter mee zijn met de laatste nieuwe technologie. Vergelijk het met een wagen, bij elke nieuwe wagen krijg je nieuwe verbeterde technologie. Zo zal in je eerste wagen waarschijnlijk geen navigatie zijn ingebouwd. In je woning kan je er maar beter zeker van zijn dat de techniek mee evolueert met je levensloop net zoals je wagen.
...mijn muziek, TV, verlichting en nog zoveel meer… Er komen steeds meer technieker op je af, het is dus belangrijk om alles netjes te beheren. Maar dat lukt niet als er niets met elkaar werkt. Niemand wordt vandaag nog vrolijk van veel te veel knoppen aan de muur of afstandsbedieningen met elk hun eigen functie. Met een smart home bedien je alle technieker op een heel eenvoudige manier met een hoop knoppen minder aan de muur.
In veel gevallen heb je meer dan één afstandsbediening nodig voor je TV en/of audio installatie. En dat vinden we een brug te ver. Een Smart Home laat je toe om met één afstandsbediening niet alleen je TV, maar ook het muzieksysteem, de verlichting, de zonwering en nog zoveel meer te bedienen. De overtollige afstandsbediening zijn voor de vuilbak!
De sterke van Smart Home is uiteraard de koppeling tussen alles wat digitaal is. Door logische functies te programmeren besparen we je aan het eind van de dag heel wat handelingen. Zo mag de verlichting uitvallen als je gaat slapen of als je de woning verlaat. De tuinverlichting mag dan weer automatisch aangaan bij duister. Ook de verlichting in de garage, berging of doorgang gaat enkel aan bij passage. Denk er maar eens over na hoeveel handelingen je aan het eind van de dag uitspaart.
Je veiligheid verhogen kan door de hulp van je Smart Home. Je beveiliging zal zich anders gedragen als je wel of niet thuis bent. De poorten en deuren gaan op slot, het alarm gaat aan, de camera's staan scherp en de verlichting past zich aan. Veiligheid is persoonlijk, elke situatie is anders. We zoeken voor je uit waar we je veiligheid kunnen verhogen en passen ons aan in elke situatie.
Dat begrijpen we. Dit is een groot misverstand als we spreken over Smart Home. Een slimme woning betekent niet dat je alles enkel kan bedienen met je smartphone. Alle dagdagelijkse handelingen blijf je doen met de toetsen aan de muur. 
Dankzij onze intuïtieve app op je smartphone of tablet maak je zelf je eigen sferen aan en pas je alles aan zoals jij het graag ziet.
Zoek je een product? Dan ga je best op zoek naar een webshop.
Zoek je een concept? Dan hebben we elkaar gevonden!

Ontdek onze mogelijkheden

ELEKTRICITEITSWERKEN

We nemen je bestaande elektriciteitsinstallatie over. Je hoeft in de toekomst maar 1 partij te bellen, en dat is LUCO.

VERLICHTING

De verlichting bepaalt je sfeer. Laat je goed adviseren door onze lichtarchitect zodat je in functie van je budget kan genieten van de meest gepaste lichtopstelling.

BEVEILIGING

Bescherm wat je lief is. Laat je goed adviseren door onze expert, erkend op vlak van de laatste trends in beveiliging.

TV & MUZIEK

Met een goede TV & muziekinstallatie verhoog je het comfort. Beleef je eigen woning als nooit tevoren!

WIFI

Een goed opgebouwd wifi netwerk is vandaag de dag niet meer weg te denken.

TERRASVERWARMERS

Outdoor living is de laatste jaren erg opgekomen. Geniet ook van de minder warme dagen met een (hart)verwarmend terras.

AIRCO

Is je woning zomerklaar? Grote ramen zorgen ervoor dat de warmte snel binnen kan, maar hoe krijg je de warmte terug buiten?

RAAMVERDUISTERING

Het plaatje maak je volledig af met een automatische raamverduistering. Geen kettinkjes en koordjes, maar volledig automatisch.

LAADPAAL

Elektrische wagens komen erg op, je kan er dus maar beter rekening mee houden. Met een mooie laadpaal van LUCO ben je klaar voor de toekomst.

HOME BATTERY

Onafhankelijkheid, dat is waar velen naar streven. Met een home battery bewaar je volledig autonoom je elektriciteit die je kan gebruiken op de meest voordelige momenten.

Lees meer
Gratis advies
Expert in jouw buurt
Meer dan 10.000 klanten
24/7 Service dag en nacht

The best way to predict the future is to create it

Ontdek waar we met LUCO het verschil maken

Als het even misloopt dan staan onze technische mensen voor je klaar. Je kan ons letterlijk op elk moment van de dag of zelfs ’s nachts bereiken. Geloof je ons niet? Probeer het even op 011-60.30.60
Je wil graag je eigen concept bouwen, en niet dat van je buren. Iedereen heeft zijn eigen visie, wensen en behoeften. Stap daar dus zeker niet van af. We werken niet op basis van een lastenboek, maar werken uw concept uit op maat. We willen dus graag rechtstreeks van jou horen hoe we je kunnen helpen.
We zullen je nooit overdreven gadgets aanbieden waar niemand iets aan heeft. Er zijn heel wat nieuwe technieken waar wel eens mee wordt uitgepakt, maar in de realiteit zijn dergelijke systemen meestal moeilijk in gebruik. We zijn fan van alles wat effectief bijdraagt aan het comfort, veiligheid of gebruiksgemak. En jij?
Niet alleen je interieur mag er goed uitzien. Ook je alarmsysteem, camera’s, deurbel en tal van andere technieken moeten mee opgaan in het ontwerp van je interieur. Onze Digitale Architecten zijn gespecialiseerd in het bouwen van concepten waar techniek en design elkaar vinden. It’s all in the details!
Onze relatie met onze klanten, leveranciers en medewerkers nemen we erg serieus. We maken er dan ook een punt van om alle benodigde certificaten te halen voor alle instanties. De juiste training en certificaten geeft onze klanten gemoedsrust en vertrouwen als ze kiezen voor een juiste beveiligingspartner.
Je kan nog steeds beroep doen op je huidige elektricien, maar onze absolute meerwaarde zit hem in onze werkwijze. Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar verschillende partijen met elk hun verantwoordelijkheid. LUCO neemt je bestaande installatie over, dus ook de elektriciteitsinstallatie. Je kan in de toekomst rekenen op onze 24/7 all-in service voor al je technieken.

Ervaringen

Wat zeggen klanten
van ons?

Onze beste reclame? Dat zijn onze klanten. Ben je ook tevreden? Schrijf dan zeker een leuke review. Onze believers zullen het graag lezen!

4,7

star star star star star-half

42 Google reviews

review image

Tiziana & Antonio uit Zolder

Eerlijk en gericht advies in begrijpbare taal
Raf nam ons tijdens de adviesafspraak mee in de wondere wereld van beveiliging en smart home. Hij gaf ons eerlijk en gericht advies in begrijpbare taal. We kregen bovendien vele tips waar we initieel nog niet aan gedacht hadden. Tips die ons huis nu uiteindelijk niet alleen veilig, maar ook comfortabel hebben gemaakt.
review image

Anja & Luc uit Zolder

Eén jaar later hebben we er nog geen seconde spijt van!
Onze verwachtingen zijn meer dan ingelost. We hebben heel wat handige snufjes gekozen zonder er in te overdrijven. We krijgen vandaag de dag nog steeds een goede en duidelijke service. Ik heb LUCO al aan een paar vrienden aangeraden, dit zal ik zeker en vast blijven doen.
JE COMFORT VERHOGEN?

Ontdek hoe onze klanten hun herinrichting hebben aangepakt

Lees de verhalen